O så har det hänt....

Ja i dag fick jag tugga grus och ta en närtitt på naturen...
Den där för bannade älgen som håller till på terrängbanan dök upp i dag igen och Arten blev skiträdd och gjorde en 180 fraders sväng och jag hamnade på sidan.... Hänger där och känner mig hjälplös men känner ändå att jag kan ta mig upp i saadlen igen..
När jag nästan är uppe höjer jag blicken och ser då en björkstam komma emot mig och inser snabbt att jag kommer krocka med den.
Så jag skalas av från sadlen likt en klick smör som smetas ut..
Dimper ner i sanden på terrängbanan och upptäcker att det är väldigt mkt hästben omkring mig så förstår att jag hamnat under magen på honom.
Tänker snabbt.... SKYDDA HUVUDET...
Kurar ihop mig som en liten boll och Arten typ springer över mig i panik.
Jag får en hov som slår till mig i huvudet så hej whiplash..
Jag får mig en smäll på höger armbåge..
En smäll träffar troligen vänster axel för där gör det ont nu och jag är såååååå stel...
Men värst ont och värst skadad är min vänstra lilltå..
Den hamnar i kläm mellan stigbygel, häst och björkstam.. Så jag har fått som ett stort fint jack ner i skinnet på yttersidan... Tänk er ett skärsår som typ skalar av yttersidan på tån.. mmmm...
Men den stackars björken är det oxå synd om för den fick ett finr skärsår i stammen på typ en cm högt och en cm djupt... och typ från sida och sida...
 
Red Fropnta oxå och han skötte sig jättefint i paddocken... Gullhästen...
 
Annars så har jag nästan bara sovit i dag så jag ska överleva mitt nattpass på verket.. Käkat för lite så är skithungrig nu men det får vi råda bot på sen..
 
Ja det var väl min dag det...
 
 
 
See Ya
Visa fler inlägg