Kladdkaka... JA TACK!!!!

Alltså fy farao vad jag är sugen på kladdkaka, det är så det bara suuuuuger i magen precis hela tiden. På förmiddagen var det kinamat, hahaha... Vad faan är felet liksom!!
 
Händer inte så mkt just nu då jag är inne i mina jobbardagar och då finns det ju inte så mkt tid till så mkt annat. Nu åker jag inte hem tidigare heller för att rida då tävlingssesongen är över för i år och Fronta behöver ta det lite chill, tyvärr har det blivit lite för mkt chill sen sista tävlingen men det rättar vi snart till :)
 
I går avmaskade jag Yahoo oxå då det visade sig att även hon var full med spolmask, URK!!!
Men hon var svinlätt att avmaska så det var snabbt gjort. Nu börjar hon hitta in i sin box oxå så snart är det nog lättare att ta in henne vid jourerna... Jag är lite nervös när de andra tjejerna ska behöva göra det, inte för att de inte klarar av det men jag tycker inte att de ska behöva ta hand om mitt "problem".
På söndag tror jag att jag ska skifta på tjejer och killar oxå så då får grabbarna gå i paddocken en dag och så får brudar och bebis röja runt i hagen, det kan de behöva.
Mitt mål är att släppa ihop dom men Idas hästar på nästa ledighet oxå och då ska de ju ut i hagen så då är det bara om Yahoo och Yakari vet vart staketen går och känner sig hemma. För känner jag Elma rätt så kommer hon morra lite :)
 
See Ya
Visa fler inlägg