Oj oj, länge sen!!!

Ja satan i gatan vad tiden går.
Vad kan ha hänt sen sist då 🤔 
På hästfronten inte så mkt för Skorpan har varit skada i stort sett sen början på mars. Fronta har jag inte heller fått igång men det kommer väl. 
Vad har Skorpan lyckats med då? Jo Fronta gav honom en karatespark precis ovanför höger bakknä med bromsarna på. Så det blev ett jävla hål rätt in i benet o massa mjukdelsskador till följd. Det blev så klart besök nere på kliniken i Kalmar där han även fick stå kvar i nästan 1 vecka då de var rädda för att det skulle spricka upp så ledvätska skulle börja läcka ut. Hålet in i benet gick precis ovanför leden så risken var ganska sån stor och hade det hänt hade jag fått fara ner till Helsingborg för spolning av leden. 
Men som tur var så klarade vi oss men det har varit en lång läkningsprocess och det är fortfarande inte helt läkt men nu är det bara att sätta igång honom... vilket jag gjort men fått avbryta igen för nu har han 2 tappsko, haha.. 
Fronta har jag inte fått igång pga att jag inte orkat av olika anledningar.
Ja det var uppdatering av hästarna. 

Vad det gäller mr P så är det lite steg tillbaka. Vi har inte setts på snart 3 månader o det gör att jag har svårt att hålla igång känslorna. Vi får väl se vad som händer, han hävdar i alla fall att han vill detta fortfarande.. men vi får se. 

Det största som hänt i mitt liv sen sist heter Simone 😁
Hon kommer från Serbien o är 2 år.
Jag har skaffat vovve igen 😍
O hon är helt underbar, så enkel, snäll, mild o lagom storlek.
Inte en aning vad det är för raser i henne men skulle tro boardercollie och så något mer.. Hon är färgad som en Jack Russel eller drever, men jag kan inte säga att hon har något av dessa rasers egenskaper. Så nä, jag har verkligen inte en aning o det är helt ok, hon är så fin. 
Känns så skönt att fått rädda livet på en vovve oxå som haft det tufft i livet, kan varmt rekommendera att ta en omplaceringshund i stället för att köpa en "nyproducerad" som oftast skapats för att någon ska tjäna pengar på den. 

Annars händer det inte så mkt i mitt liv, jobbet är sig likt o vännerna finns kvar.
Ja men nu vet ni att jag lever i alla fall 😊

Måste få dela med mig av min fina Simone 

Ha det nu gott alla tills nästa gång..


 
Visa fler inlägg