SUCK!!!

I dag är det djäkligt segt här på jobbet, det händer typ inte ett skit.
Jag försöker fördriva tiden och hålla hjärnan vaken med att leta sadel till Arten, men det är typ helt kört.
Jag är lite sugen på en Albion till honom och det finns en hel uppsjö till salu på nätet men eftersom jag inte vet vad jag ska ha för bom-storlek så är det ju helt omöjligt.
Så som det ser ut just nu så antingen får jag vänta till det ev kommer ut en Morris på marknaden som har bom 34" eller så är det bara att ta upp en sadelmakare till honom.
Men om det skulle bli så denna gången oxå så blir det nog att jag tar upp en kille från Svenljunga då han säljer Albion, Morris och Globus.
Jag är lite nyfiken på om en Globus skulle passa honom då det är en billigare sadel, en ny kostar bara 10 000 och det är ju bara halva priset på en Morris.
Sen fattar jag väl att en Morris är bättre men eftersom jag inte toktränar Arten eller tävlar med honom så känns det lyxigt att köpa en så dyr sadel till honom...
Men visst, är det så att jag inte kan hitta någon annan som passar till honom då får det ju bli så..
 
Annars händer det inte ett skit i mitt liv just nu och jag vill nog ha det så oxå.
Jag orkar inte med en massa, vill hälst bara krypa in i mitt lilla skal och gömma mig..
Jag vill inte rida, jag vill inte umgås jag vill typ bara sitta hemma och gömma mig och dra en filt lååååångt upp under hakan och vet ni.. Jag trivs med det..
Jag pendlar lite mellan att jag måste rida då jag vill ha ut Fronta på tävlingsbanan i år mot att det kan jag få men kanske lite senare om jag väntar en månad eller två med att få fart på honom... Jag vet i fan hur jag ska göra... Det är sååååååå segt..
Men vi får se... Det hade varit skönt att underhålla det lite på honom så det inte är så mkt att jobba ifatt när vi väl ska börja träna.
Så då är det kanske bara att hoppa upp i sadeln i kväll o glida runt lite i 30 min... suck!!!
 
Ja ja, nu har jag gjort detta i alla fall så nu kan jag fortsätta att surra runt på nätet :)
 
See Ya