Liten har blivit stor!!!

Ännu en ledig dag till ända snart, kan inte säga annat än att jag ÄLSKAR att vara ledig denna tiden på året 
Jag värdesätter semester nu mkt mer än jag gör på sommaren. Då är dagarna så långa ändå o man har mer energi o faktum är att man vilar mer denna tiden på året så kroppen mår så sjukt mkt bättre när man ska tillbaka till jobbet sen. 
Hur som så har jag fördrivit dagen med att börja med fodring o utsläpp på kusarna, passade på att mocka när jag ändå var i farten. 
Sen hem på lite gofrukost, en liten gubbvila på det, lite tv-tittande, en sväng med dammsugaren o så stallet igen. 
Fronta-stackren reagerar på antingen något i hösilaget eller på massa jordbakterier när han går o rotar i hagen, för shit vad kass i magen han är. Hoppas jag kan få stopp på det med Gastro Support från Krafft o sen får han 2 kg Chopped Lusern från Krafft oxå för att få i sig torrt foder o fibrer.
Tyvärr så tycker jag Skorpan började bli lite blötare i magen i dag oxå så här jag otur har jag 2 hästar som har räserbajs i morgon 😕
I dag red jag föresten Skorpan o han skötte sig så bra. Kanske han hans bockande lugnat ner sig vart efter han blivit äldre eller så är det lugnet före stormen. 
Vi har massor med träning framför oss för han ligger efter så sjukt mkt för sin ålder men i gengäld så har jag sparat på honom o han har haft tid att växa i kropp o knopp vilket har varit sjukt nyttigt för honom.  
Men nu ska jag försöka hålla igång honom o träna på, Fronta får vänta lite för kör jag på med båda igen springer jag snart in i väggen igen.. 

Nä nu får det bli lite Gråzon på tv o sen sängen..